Norwegian Veterans Motorcycle Club er en motorsykkel-klubb for INTOPS-veteraner. Klubben har aksept hos Forsvarets øverste ledelse.  

Klubben er dannet av veteraner, og ønsker å virke for veteraner. Skal man bli en del av NORVETMC, forventes det at man aktivt bidrar til klubbens virke. NORVETMC arrangerer selv familiedager, grillfester, juletrefest og deltar på flere andre arrangementer der INTOPS- veteraner er i fokus. Og ikke minst: vi stiller opp FOR HVERANDRE når det trengs.

De faste dagene i året er Veterandagen 08 mai, FN-dagen 24 oktober og Forsvarets Minnedag i november. På disse dagene er vi med å arrangere i forskjellige sammenhenger. Vi har et valgt styre, og fungerer fullt ut som en MC-klubb.

Selvsagt liker vi å kjøre sammen i sesongen. Gjennom å rekruttere både INTOPS-veteraner og stadig tjenestegjørende personell, håper vi å forme en klubb der både "unge og gamle" veteraner samles. Vi ser at gjennom den glødende interessen for MC, så er det mulig å få til dette. Vi er registret i Brønnøysundregistere :

Organisasjonsnummer: 997 019 164

Navn/foretaksnavn: NORWEGIAN VETERANS MOTORCYCLE CLUB

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du er interessert i å vite mer om oss. Vi er til for å bedre veteraner og veteranfamiliers hverdag.  

Med veteranhilsen   
NORVETMC

 

 

Norwegian Veterans Motorcycle Club - © 2012